Tuincenter – planten kopen

 

Plantencentrum Wijns NV bestaat uit een familiale kern met daaromheen een ploeg van vaste ervaren medewerkers. Onze verkoopruimtes bestaan uit een verwarmd overdekt serrecomplex (circa 6000 m/2) aangevuld met een ingerichte buitenpresentatiestructuur (circa 4000 m/2) voor diverse buitenplanten. Een ruim hectare wandel-shop en ontdek plezier en een belevingswinkel die letterlijk met de diverse seizoenen meegroeit en bloeit.

Kwaliteit

Onze grootste betrachting is het aanbieden van zeer goede kwaliteitsproducten en dit aan correcte prijzen. We zijn een phytosanitair gecontroleerd bedrijf en hanteren zelf strenge normen qua basiskwaliteit en vooral de correcte conditionering van onze bloemen, planten en andere waren.

Afdeling snijbloemen

Met een constante aanvoer van verse snijbloemen, bieden we u dagelijks boeketten en/of losse snijbloemen aan. Er worden op afroep hedendaagse, originele bloemen arrangementen gemaakt en dit voor alle gelegenheden (als geschenk, tafelversiering, ter decoratie van uw handelszaak , feestzaal- en kerkversieringen op maat enz…). Een apart onderdeel hierin is het rouwwerk dat volgens uw wensen wordt gerealiseerd.

Interieur planten

Zowel groene als bloeiende kamerplanten vormen een groot onderdeel van ons aanbod. Met tropische, subtropische en mediterrane planten in alle vormen, maten en kleuren.

Buitenplanten—winterharde planten

Seizoensgewijs hebben wij een constante voorraad van mooie decoratieve winterharde planten voor tuin, bos en /of park. Zowel in pot of met blote wortel (tijdens de wintermaanden) kan u ook steeds de meest uiteenlopende variëteiten bestellen om uw tuindroom te verwezenlijken . Het spreekt voor zich dat onze medewerkers u hierbij helpen.

Eénjarigen, orangerie planten en exoten

Tijdens het voorjaar en de daaropvolgende zomer bieden wij u steevast een groot gamma aan van niet-winterharde bloeiende zomerplanten, Van gerarium tot bougainvillea. Een specialiteit is het (jaarrond) aanbod van winterharde en semi-winterharde palmbomen, olijven en andere exoten en dit tot zeer grote maten.

Substraten , meststoffen en phyto

Een goed groeiende plant heeft potgrond, bemesting en verzorging nodig. Wij bieden u de beste producten aan correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Vraag onze medewerkers om raad bij ziekte en/of gebrek bij uw planten. Ons plantencentrum beschikt over de nodige phytolicenties.

Poterie

Een bijzonder grote keuze in plantenbakken (binnen/buiten) sierpotten in alle vormen, kleuren en maten. Met diverse stijlen als klassiek, tijdloos, design, artistiek , origineel,… Kortom: voor elk interieur en smaak wat wils.

Landelijke decoratie voor woning en tuin

Voor eigen plezier en/of als cadeau bieden wij u een aantal topmerken aan qua sfeer –woning en tuindecoratie.
Ruim aanbod van het decoratiemerk MATHILDE M.

verdeler van Wolf tuingereedschap

unternehmenkarriere_01            volgonsfb